Responsive Ad Here
Responsive Ad Here

AKSU 112 YILLIK ÇINAR SİYASİ HEVESLERE KURBAN EDİLEMEZ

Responsive Ad Here

BAŞKAN AKSU 112 YILLIK ÇINAR SİYASİ HEVESLERE KURBAN EDİLEMEZ.
BEYKOZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI AKSU SOSYAL MEDYA HESABINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA 112 YILLIK ÇINAR SİYASİ HEVESLERE KURBAN EDİLEMEZ DEDİ. İŞTE BAŞKANIN YAPTIĞI AÇIKLAMA:

BEYKOZ KAMUOYUNA
112 YILLIK ÇINAR
SİYASİ HEVESLERE KURBAN EDİLEMEZ

1908 tarihinde kurulan ve meşrutiyetle yaşıt Beykoz Spor Kulübü ucuz siyasi hesaplara ve kişisel çıkarlara komple teorilerine kurban edilecek bir kurum değildir.

Bu kulübün kapısına kilit vurmaya tevessül edecekler her kim olurlarsa olsunlar karşılarında gerçek Beykozluları göreceklerdir.

Beykoz Spor Kulübü'nü yalnızca bir sportif faaliyet alanı olarak görenlerin gönül yüzleri ve tarihi bilinçleri, malül demektir.

Beykoz Spor Kulübü 1908 yılından beri Beykoz'un ve Beykozluların en önemli değeri varlığıdır. Bu varlık tarihi misyonu ve birikimiyle sonsuza dek yaşayacaktır.

Biz Beykozlular olarak bu yolda her türlü engele karşı sonuna kadar mücadele etme azim ve kararığıyla gelecek güzel günlere inanıyoruz.

Bu inançın verdiği güçle Beykoz'umuzu hak ettiği zirvelere taşımak Beykoz Spor Kulübü başkanı ve yönetimi olarak en önemli hedefimizdir.

Bir kez daha açık ve net biçimde ifade ediyoruz ki 112 yıllık çınarımızın hiç bir siyasi hevese kurban edilmesine asla izin vermeyeceğiz.

Saygılarımızla...

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU